Koopgids voor koptelefoons

Wanneer u een nieuwe hoofdtelefoon koopt, is de eerste beslissing die u moet nemen ‘waar en hoe u ze gaat gebruiken’. Een full-size hifi-koptelefoon kopen is zinloos als je alleen tijdens het joggen naar muziek luistert. Omgekeerd is het nutteloos om sportoortelefoons te kopen voor gebruik in een vliegtuig, omdat ze niet veel achtergrondgeluid blokkeren. . Test indien mogelijk zelf je favoriete koptelefoon, indien mogelijk met het muziekapparaat dat je wilt gebruiken, en luister naar muziek die je al kent, je kunt de nuances ontdekken. Van de ene koptelefoon naar de andere.

DJ-koptelefoon

De meeste DJ-koptelefoons worden geleverd met draaibare/draaibare oorschelpen, wat een geweldige functie is om je te helpen de beats van het nieuwe nummer dat je wilt mixen te vergelijken met de audio die tegelijkertijd uit je PA-systeem komt. Bij het kopen van een DJ koptelefoon is het belangrijk om een ​​koptelefoon te kiezen met een goede frequentierespons. Veel elektronische en dansmuziek maakt gebruik van laagfrequent geluid, dus een goede set DJ-koptelefoons met goede drivers geeft je een bredere frequentierespons.

on-ear hoofdtelefoon

On-ear koptelefoons zijn de meest voorkomende koptelefoons. Ze worden ook wel ‘super-oral headphones’ of ‘earpad headphones’ genoemd, sommige met oorschelpen die letterlijk over de oren hangen en andere met grotere cups zoals ‘full size’ Koptelefoons vergelijken. Het voordeel van on-ear hoofdtelefoons is dat ze comfortabel zijn, je oren niet oververhit raken in vergelijking met het gebruik van een full-size set, en sommige modellen kunnen worden opgevouwen voor eenvoudig transport.

in-ear hoofdtelefoon

In-ear hoofdtelefoons zijn kleine oortelefoons die in de gehoorgang passen en afdichten, ook wel in-ear monitors, IEM’s, oortelefoons of gehoorgangkoptelefoons genoemd. In-ear koptelefoons zijn, net als oordopjes, erg goed in het blokkeren van geluid van buitenaf. Naar muziek luisteren met een in-ear hoofdtelefoon is een heel andere ervaring dan naar muziek luisteren via een set hifi-luidsprekers, omdat het geluid van een in-ear hoofdtelefoon rechtstreeks naar uw oren kan worden gestuurd om de kleinste details naar voren te brengen. Anders gaat het verloren via de stereoluidsprekers.

koptelefoon

Headset Met hoofdtelefoons kunt u naar muziek luisteren en een gesprek voeren wanneer u een inkomende oproep beantwoordt. Merken als Skullcandy en Aerial 7 hebben koptelefoons en in-ear koptelefoons met geïntegreerde in-line microfoons en een control pad om muziek te bedienen.

sport koptelefoon

Sporthoofdtelefoons zijn er over het algemeen in twee soorten uitvoeringen: hoofdtelefoons met een verticale of horizontale hoofdband, of hoofdtelefoons met een oorclipbevestiging waarbij de hoofdband helemaal wordt verwijderd. Alle sporthoofdtelefoons hebben een ‘open’ ontwerp dat achtergrond- en omgevingsgeluid doorlaat, wat een belangrijke factor is als je buiten gaat sporten en je bewust moet zijn van je omgeving.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

blog

Gratis bulk-sms:

het belang van bulk-sms-marketing in de competitieve wereld van vandaag In een wereld van snelle communicatie via het web en internet is tijdwinst voor marketing en promotie erg belangrijk. Er is een eenvoudige oplossing voor ondernemers om nieuwe producten op de markt te promoten. Dat is bulk-sms-technologie. Wat is marketing…? De handeling van het promoten […]

Read More
blog

Echte Escape Room-voordelen voor zakelijke teambuilding

Zakelijke teambuilding – Voordelen van Real Escape Room Heb je er ooit aan gedacht om 9-5 een beetje interessanter te maken voor je medewerkers? Zoals we weten, kan het hele idee om naar je werk te gaan een beetje alledaags zijn en je zelfs het gevoel geven dat het slechts een getal is dat je […]

Read More
blog

Een rolstoeldrager voor uw voertuig kiezen

Het kiezen van een rolstoeldrager voor uw auto kan een gemakkelijke beslissing zijn als u weet wat u nodig heeft en als u de stijl en het model hebt bepaald waar u het meeste baat bij heeft. Er zijn veel stijlen en modellen beschikbaar die verschillende niveaus van hef- en laadvermogen bieden. Als u de […]

Read More